۱.ایجاد طرح و برنامه ریزی پروژه ۲.بررسی بازار هدف و مشتریان ۳.مرحله بندی پروژه
۱.برداشت اولیه از پروژه جهت ایجاد نقشه اولیه ۲.شناسایی موقعیت های مکانی و ایجاد فضاسازی مناسب ۳.نقشه جانمایی جهت تجهیز نمودن فضاها ۴.مشخصات امکانات و تجهیزات مرتبط با فضاهای ایجاد شده
۱.ایجاد نقشه اولیه ساختمان ۲.ایجاد نقشه های تاسیساتی و مکانیکی ۳.طراحی موقعیت های مکانی ایجاد شده ۴.طراحی گرافیکی (لوگو،رنگ سازمانی و ...) ۵.طراحی البسه پرسنل
۱.غذاهای اصلی ۲.پیش خوراکی ها ۳.سالادها ۴.نوشیدنی های سرد و گرم ۵.دسر و کیک ۶.نان ۷.قیمت تمام شده محصول ۸.برآورد هزینه های سربار ۹.قیمت گذاری نهایی جهت فروش محصول به مشتریان
۱.مشاوره و ارائه مشخصات لوازمات و تجهیزات ملزوم پروژه ۲.پیشنهاد و بررسی تجهیزات از بعد کیفیت و کمیت ۳.مشاوره در استعلام و تامین لوازمات و تجهیزات ملزوم در پروژه
۱.به کارگیری نیروی انسانی با توجه به توانمندی های فردی ۲.آموزش پرسنل استخدام شده در هر قسمت ۳.ایجاد چارت سازمانی ۴.ایجاد شرح وظایف معین برای افراد مشغول به کار ۵.ارائه زمانبندی حضور پرسنل مجموعه (شیفت بندی) ۶.ارائه محاسبات حقوق و دستمزد پرسنل مجموعه
۱.نظارت ۱۰۰ روزه، از شروع بهره برداری به صورت مستقیم برای پیشگیری و پیش بینی موارد کار در روزهای آغازین پروژه ۲.مشاوره و نظارت جهت حفظ و کنترل کلیه سیستم ۳.نظارت و کنترل بر سطح کمی و کیفی پروژه
۱.طرح و برنامه مدت دار باشگاه مشتریان ۲.طرح و برنامه جهت جذب مشتریان ۳.مشاوره در امور تبلیغات ۴.مشاوره در انتخاب اسم و شعار مجموعه ۵.مشاوره جهت دریافت گواهینامه های استاندارد بین المللی ۶.برنامه ریزی طولانی مدت با هدف ایجاد شعب و درآمد حاصل از آن
۱.محصولات کاربردی قنادی و آشپزی ۲.هدایای تبلیغاتی با تمرکز صنایع دستی گروه صحرا ۳.بیلبوردهای تبلیغات محیطی ۴.ظروف رستورانی و هتلی با طرح و لوگوی اختصاصی
Persian Blue در تیرماه ۱۳۹۱ فعالیت خود را در امور مشاوره، مدیریت بهره برداری و راه اندازی مجموعه های غذایی/ تجاری/ اداری آغاز نمود و با توجه به نیاز سرمایه گذاران و کارفرمایان در این حرفه و صنف، تمامی تلاش خود را در جهت تحقق بخشیدن به این نیازها داشته است. لذا این مجموعه برای تمامی مقاطع و مراحل راه اندازی یک پروژه از زمان نقشه و طراحی تا ارائه سرویس و خدمات به مشتریان همواره می تواند در کنار شما عزیزان باشد.